Bitoveks u Prijepolju planira gradnju diskonta

Izmene i dopune Plana detaljne regulacije Šehovića polje – multifunkcionalni prostor našle su se na dnevnom redu 17. sednice Skupštine opštine Prijepolje.

Izmene i dopune Plana su urađene na osnovu inicijative privrednog društva Bitoveks d.o.o. iz Prijepolja kako bi se stvorili adekvatni uslovi za izgradnju prema posebnom programu izgradnje komercijalnog trgovinskog objekta savremenog diskontnog koncepta. Cilj je da se u Prijepolju izgradi trgovinski objekat novog koncepta, inovativne tehnike, orijentisan na potrošače, savremenog dizajna koji će omogućiti dostupniju uslugu i dodatno zaposlenje stanovnika Prijepolja, navedeno je u dokumentu.

Kako bi se obezbedili uslovi za izgradnju prema prethodno definisanim standardima i radi efikasnijeg korišćenja prostora Šehovića polje, izmenjen je deo saobraćajnog rešenja definisan u osnovnom Planu i to tako što će se ukinuti saobraćanica Nova 5 u središtu bloka i izmeniti (suziti) profil saobraćajnice Nova 1 uz magistralu.

Ovim planom se detaljno definiše razgraničenje javnih i ostalih namena, potrebnih regulacionih elemenata (građevinske linije i nivelacije), potrebnih kapaciteta komunalne infrastrukture i uslova i mera zaštite

Obrađivač plana je JP Urbanizam Kragujevac.

eKapija

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.