NIS: „Snabdevenost redovna, nema ograničenja, zalihe dovoljne“

Snabdevenost lanca benzinskih stanica kompanije NIS je redovna, saopštila je danas ova kompanija.

Kako dodaju, Rafinerija nafte Pančevo radi u normalnom režimu rada i na tržište isporučuje sve neophodne naftne derivate bez ikakvog zastoja.

Na benzinskim stanicama NIS-a, najvećoj maloprodajnoj mreži u Srbiji, ne postoji ograničenja kada je reč o kupovini goriva, kaže se u saopštenju.

NIS je obezbedio dovoljne zalihe naftnih derivata kako bi domaće tržište bilo redovno snabdeveno, čak i u uslovima povećanje potražnje, navodi se u saopštenju.

U NIS Rafineriji u 2021. godini ostvaren je rekordan obim prerade sirove nafte i poluproizvoda od 3,9 miliona tona i NIS je spreman da odgovi na potrebe tržišta.

I u narednom periodu fokus NIS-a biće na redovnim isporukama svih vrsta goriva i na stabilnosti tržišta u Srbiji, poručeno je iz te kompanije.

IZVOR: TANJUG PETAK, 4.03.2022. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.