OPŠTI HAOS NA NA ULAZU U SRBIJU Hiljade ljudi čeka satima na ulazak u našu zemlju PRE NOVIH MERA (FOTO)

Kilometarske kolone vozila zabeležene su danas na graničnim prelazima, na ulazu u Srbiju iz Mađarske i Hrvatske, a glavni razlog za to su nove mere i obaveznan negativan PCR test pri ulasku u našu zemlju što stupa na snagu od 20. decembra.

Ulaz Srbiju iz Mađarske

Naime, od jutros na svim Fejsbuk grupama građani koji žele da uđu iz Srbiju iz inostranstva prijavljuju da su kolone kilometarske, te da se čeka i po tri sata što se može videti i na kamerama sa graničnh prelaza.

Vlada Srbije propisala je novu meru obaveznog negativnog PCR testa pri ulasku u našu zemlju za sve građane, pa i naše koji žive u inostranstvu. To je izazvalo opštu pomamu, pa su svi požurili da pre mera dođu u zemlju.

Ulaz u Srbiju iz Hrvatske

Razlog više je i Sveti Nikola koji se slavi sutra, te su neki građani požurili i danas krenuli put Srbije ne bi li slavu proslavili u svojoj zemlji.

Sudeći po fotografijama sa Horgoša i Batrovaca , ovog petka će u Srbiju “uplivati” na hiljade ljudi, najviše iz Hrvatske, a dodatni razlog je i karantin koji vlada u zemljama iz kojih dolaze.

Podsetimo, nove mere stupaju na snagu 20. decembra i trajaće do 10. januara, a one znače da stranci koji žele da uđu u Srbiju biće potreban negativan PCR test, ne stariji od 48 sati, dok državljani Srbije ukoliko nemaju taj test, moraju da idu u izolaciju deset dana.

Grad Prijepolje, Blic

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.