Opštinska „Pažljivkova smotra 2023“

Dana 14.03.2023. godine sa početkom u 9 časova u OŠ „Milosav Stiković“ na Kolovratu održana je opštinska smotra u okviru projekta „Pažljivkova smotra 2023“ koju je organizovala opštinska uprava Prijepolje u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja za predškolski uzrast i učenike prvog i drugog razreda osnovnih škola.

Predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić otvorio je smotru i svim učesnicima poželeo sreću u takmičenju.

U smotri je učestvovalo ukupno 21 ekipa sa po 4 takmičara. Kroz ovo takmičenje predškolaca, prvog i drugog razreda podiže se svest, razmenjuje i unapređuje znanje dece o bezbednosti u saobraćaju.

Takmičenje je podržano od Agencije za bezbednost saobraćaja korišćenjem kompjuterske aplikacije, a sve je propraćeno budnim okom žirija sačinjenog od predstavnika Saveta za bezbednost saobraćaja, učitelja/vaspitača i saobraćajnog policajca.

Svim učesnicima koji nisu osvojili neka od prva 3 mesta su dodeljene zahvalnice, dok su osvajačima prva 3 mesta dodeljene diplome i prikladni pokloni.

Osvajači prvih mesta iz sva tri uzrasta će učestvovati u trećoj fazi, regionalnoj smotri.

Izvor/Foto: Opština Prijepolje

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni MUP: U cisterni koja je došla iz Crne Gore zaplenjen 541 kilogram marihuane, a ne kokain

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.