Pretučen član SDA zbog komentara o snimcima Hazba Mujovića na Facebooku

Član SDA Sandžaka, Rijad Halilović iz Sjenice je na svom Facebook profilu objavio fotografije na kojima se vidi da sinoć brutalno pretučen. Konstatovana mu je povreda glave, zatvorena oba oka zbog podliva, i slomljena rebra sa desne strane.

Po njegovim navodima, njega su sinoć u mraku, koristeći policijski čas, sačekali tjelohranitelji predsjednika opštine Sjenica, Hazba Mujovića, J.G. i D.G., vozač predsjednika opštine i bejzbol palicama mu nanijeli više udaraca u glavu i tijelo, nakom čega se on onesvijestio. Poslije toga su ga transportovali u bolnicu u Prijepolju.

Na pitanje našeg novinara šta misli da je povod napada, on kaže da je napad u vezi sa porno snimcima predsjednika opštine Sjenica, koji su se prethodnih dana širili fejsbukom, a on je javno komentarima nastupao protiv takvog nemorala rukovodioca opštine i stranke kojoj i on sam pripada.

„Ja sam aktivista SDA, ja volim tu stranku i nemam ništa protiv nje, ja sam samo protiv toga da takav čovjek vodi moju stranku, jer nas sve bruka svojim ponašanjem“ – kazao eje za SandžakDanas, portau bliskom SDP-u.

Navodi da je prvo njega i neimenovanog druga pokušao da zastraši sam predsjednik opštine nasrtanjem autom, a zatim ih prijavio policiji zbog snimaka i komentara na Facebooku. Ipak, kako su oni nastavili kampanju istinom na Facebooku, sinoć su ga u mraku, na pustom mjestu sačekali, udarili palicom i nakon toga šutirali dok nije izgubio svijest.

“Očigledno je u pitanju dubok razdor u samoj stranci SDA u Sjenici, nepoštovanje aktivista i članova stranke od strane dijela rukovodstva stranke, te na kraju i same ideje stranke SDA (ako tako nešto još uvijek postoji) i onoga što je ona nekada predstavljala Bošnjacima u Sandžaku. Sve su prisutniji pritisci aktivista stranke iz Sjenice da se Hazbo Mujović ukloni sa pozicije koju zauzima i da se šansa nekim mlađim, neokaljanim ljudima koji bi donijeli dobrobit ne samo stranci SDA nego i cjelokupnom konstruktivnom dijelu bošnjačkog političkog miljea” – istile SandžakDanas.

Izvor SandzakPress

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.