Prijepolje će biti zdravstveni centar, o tome posle korone

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je danas da će Prijepolje biti zdravstveni centar, da će imati dom zdravlja i bolnicu, ali da će se tom temom baviti kada prođe pandemija virusa korona.

Lončar je to rekao na sednici Skupštine Srbije odgovarajući na pitanje poslanika Samira Tandira koji se interesovao za to šta se dešava s novom šemom zdravstvenih ustanova i da li je predviđeno da Opšta bolnica u Prijepolju bude subregionalni centar za Prijepolje, Priboj i Novu Varoš.

“Prijepolje će biti zdravstveni centar, imaće bolnicu i dom zdravlja i to je nešto što ćemo uraditi. Krenuli smo u taj proces, ali desila se korona. U ovom momentu, to nije najvažnije, zdravstveni sistem mora da funkcioniše kao jedan i jedinstven i sve snage su na raspolaganju u borbi protiv virusa, tako da je to tema kojom ćemo se baviti čim prođe korona”, kazao je Lončar.

Ministar zdravlja je još jednom zamolio sve za jedinstvo i slogu kako bi se zajedno izborili sa koronom, kako u Prijepolju, tako i u celoj Srbiji.

indeksonline.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.