Prijepolje dobija savremen vrtić – Raspisan tender za izradu dokumentacije

Ilustracija (Foto: Beloborod/shutterstock.com)

Opština Prijepolje oglasila je tender za izradu dokumentacije za izgradnju savremenog dečijeg objekta na teritoriji tog grada. Procenjena vrednost nabavke je 3 miliona dinara bez PDV-a.

Kako se navodi, predmet javne nabavake je izrada urbanističkog projekta, idejnog rešenja, projekta za građevinsku dozvolu, projekta za izvođenje, elaborata za opremanje dečijih ustanova i studija opravdanosti za objekat dečje ustanove u Prijepolju

Planirani objekat je namenjen deci uzrasta od tri do 5.5 godina, u kojem će biti smešteno 200 dece, raspoređenih u 10 grupa. Objekat je spratnosti P+1 (prizemlje i prvi sprat) a bruto razvijena građevinska površina je oko 1. 600 m2

– Savremeni koncept predškolskih ustanova fokusiran je na formiranje aktivnih okruženja za učenje i vaspitavanje dece, što podrazumeva formiranje prostora koji deci omogućavaju igru, aktivno učenje i mogućnost stvaranja. Okruženje treba da je takvo da se deo učenja i socijalizacije obavlja od strane vršnjaka ili dece različitih starosnih grupa.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 24. mart za kada je zakazano i otvaranje ponuda.

eKapija

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.