Санација спортске сале у Економско-трговинској школи почиње 12. септембра

Санација спортске сале у Економско-трговинској школи почиње 12. септембра. Извођач радова је прибојска фирма „Декор“, а радове финансирају Европска Унија и Влада Швајцарске кроз пројекат који реализује Европски Прогрес уз учешће од 10 одсто општине Пријепоље.

За санацију фискултурне сале у Економско-трговинској школи Европска Унија и Влада Швајцарске кроз пројекат Европски прогрес определили су 91.700 евра, док се локална самоуправа обавезала да овај пројекат подржи са 10.189 евра. Након неуспелог тендера и годину дана чекања, радови почињу 12. септембра.

На јавном позиву који је расписао Европски Прогрес, за извођача радова изабрана је фирма „Декор“ из Прибоја. Рок за завршетак радова је 60 дана.

На реконструкцију спортске сале од око 250 квадрата Економско-трговинска, али и Техничка школа чекају више од 30 година. Пројектом је предвиђена потпуна реконструкција сале која ће свим ђацима ове две средње школе омогућити одржавање часова физичког васпитања у много бољим условима. Док адаптација не буде завршена, часови се одржавају на теренима Орси или у спортској дворани Пријепољске гимназије.

Forum Info Prijepolje

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.