Školama u celom Zlatiborskom okrugu stigle dojave o postavljenim bombama

U svim mestima u Zlatiborskom okrugu jutros su stigle dojave o postavljenim bombama u najvećem broju osnovnih i nekoliko srednjih škola.

To je prvi put u tom okrugu su stigle takve dojave.

U Školskoj upravi Užice, Danasu je rečeno da su dojave elektronskom poštom počele da stižu noćas oko dva sata posle ponoći i to najpre osnovnim školama u Novoj Varoši, Priboju, Prijepolju i Sjenici.

U ranim jutranjim časovima usledile su u svim srednjim školama u Užicu, potom osnovnim školama u Kosjeriću, Čajetini, Bajinoj Bašti, Arilju i Požegi.

Dojave su, za sada, kažu u Školskoj upravi, stigle u oko tridesetak osnovnih i nekoliko srednjih škola u tom okrugu.

Učenici su iz škola evakuisani, a u onima u kojima je policija završila antidiverzione preglede, nastava je nastavljena, dok se u nekima čeka da se ta kontrola završi.

U Policijskoj upravi Užice, navode da su njihove ekipe na terenu i da kontrolišu svaku školu koja je primila takvu dojave.

Navode da imaju dovoljno policajaca i tehničke opreme za veliki broj antidiverzionih pregleda, jer su se veoma brzo reorganizovali i prilagodili nastalim okolnostima.

Izvor Danas, Foto: N.K.

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni Važne izmene u tehničkim pregledima: Produžen rok da se isprave nedostaci

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.