SUPRUGA DŽENANA LONČAREVIĆA OBAVIJENA VELOM MISTERIJE Niko ne zna kako izgleda, ne pojavljuje se u javnosti, a svi su brujali o jednoj stvari!

Jedino što je o privatnom životu pričao jeste da je imao veoma srećno detinjstvo u Prijepolju gde je rođen i da je osim muzike, voleo fiziku i odbojku.

Dženan Lončarević je u braku sa ženom koju je upoznao pre nego što je postao popularan i sa njom ima dvoje dece. Međutim, o privatnom životu nikada ne govori.

Naime, privatan život, kao i ime supruge i dece, štiti o javnosti, te se o njegovom braku i ljubavi malo zna. Jedino je poznato da je ženu svog života upoznao pre 2006. kada je uplovio u muzičke vode.

 

Na pitanje zašto nikada ne govori o privatnom životu Dženan je rekao:

– Zato što je privatan, ljude zanima moja muzika, i to tako treba i da ostane.

Jedino što je o privatnom životu pričao jeste da je imao veoma srećno detinjstvo u Prijepolju gde je rođen i da je osim muzike, voleo fiziku i odbojku. Sa školskim horom učestvovao je na brojnim manifestacijama širom bivše Jugoslavije, te s ponosom ističe da je bio Titov pionir.

 

Njegova karijera traje više od decenije. Od 2006. godine počeo je da nastupa u beogradskim klubovima, gde je vrlo brzo stekao status muzičara koji stvara odličnu atmosferu.

Izvor i Foto: ALO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.