VAŽNO ZA SVE GRAĐANE SRBIJE! Siniša Mali: Danas kreće elektronsko prijavljivanje za dodelu državne pomoći od 100 EVRA!

Siniša Mali, ministar finansija, jutros je saopštio medijima da se svi punoletni građani Srbije od danas mogu elektonskim putem prijaviti za podelu novčane pomoći od 100 evra.

Mali rekao je da je svim punoletnim građanima Srbije omogućeno da se za jednokratnu pomoć države prijave i elektornskim putem preko adrese idp.trezor.gov.rs.

Ministar je objasnio kako je ovo omogućeno, pošto je pre dva dana osposobljen sajt i da zbog toga od danas građani mogu da se prijave a uslovi su – važeća lična karta i prebivalište na teritoriji Srbije, a novac dobijaju svi punoletni građani.

On podsetio na to da će penzionerima isplata 100 evra krenuti već u petak i to po automatizmu jer oni ne moraju da se prijavljuju.

Izvor PINK.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.