Vučić: Najverovatnije NEĆE BITI POLICIJSKOG ČASA!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da uprkos njegovom protivljenju najverovatnije neće biti policijskog časa ovog vikenda.

Sutra će Krizni štab doneti konačnu odluku, svakako će doći do pooštravanja mera, ali kako su mi rekli Ana Brnabić i Zlatibor Lončar najverovatnije neće uvoditi policijski čas„,rekao je Vučić danas na konferenciji.

On je ukazao da je javno izneo svoj stav u kome se zalagao za uvođenje policijskog časa, jer bi to pre svega značilo brzo ozdravljenje svih ljudi.

Međutim, dodao je, da su ga u Kriznom štabu ubedili da nema potrebe za uvođenje tako restriktivnih mera.

Ja molim ljude da se ponašaju odgovorno. Nemojte da odžavate skupove. Ovo je moj savet i moja molba kao predsednika. Na silu nećete ništa postići. Mi smo danas imali teške razgovore, sutra će se doneti konačne mere za petak i subotu. Svakako će biti pojačavanje mera u Beogradu, ali neće biti policijskog časa. Ana i Lončar će doneti tu odluku“, izjavio je predsednik Srbije.

Upitan da prokomentariše da li su demonstarcije ispred Skupštine Srbije uticale da se odustane od policijskog časa, Vučić je rekao da je to pitanje za Brnabić i Lončara.

„Ja sam bio spreman da donesem odluku za koju mislim da je spasnosna za Srbiju, iako nikada nisam pao pod medijski pritisak, neću ni pred kim. Zato treba Anu i Lončara da pitate što su odustali od te mere“, rekao je Vučić i dodao da će im čestitati ako su upravu.

Podesećamo juče je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će zbog pogoršane epidemiološke situacije u Beogradu i zbog preopterećenosti bolnica, uvesti policijski čas od petka popodne do ponedeljka ujutru.

Sinoć su ispred Skupštine Srbije izbili nasilni protesti zbog najave uvođenja policijskog časa za vikend Beogradu koji su se proširili po celom gradu.

Jake policijske snage za razbijanje demonstracija rasturile su proteste jutros oko 3 sata.

Tokom sinoćnjeg protesta povređena su 43 policajca.

Izvor Mondo.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.