Ćatić Company

Open Now
3.676
Kontakt informacije
Detaljne informacije

Ćatić DOO je porodična firma koja je počela sa radom davne 1986 god. u privatnom vlasništvu gospodina Osmana Ćatića i bavila se transportom robe. U periodu od 1986. do 2005 god. ova naizgled mala porodična firma dobija svoj prostor i značajno mesto u svesti potrošača.

Ćatic Company

2005. Firma menja svoj prvobitni naziv i postaje Ćatić Company DOO firma kojoj proizvodnja postaje primarna delatnost, i koja će u daljem periodu opravdati poverenje dato potrošačima.

2007. je godina kada su potrošači zaista zavoleli te okrugle vafl rolnice koje su ih pozicionirale i izdvojile od drugih brendova koji proizvode slične proizvode. To ujedno postaje primarna delatnost proizvodnje u firmi Ćatić company DOO.

Naredne godine su od izuzetnog značaja za Ćatić Company DOO.

2009. implementira se HACCP sistem,
2010. uvodi se ISO Certifikat 9001:2008
2011. Otpočinje proces proizvodnje mlečnog i kakao krema čime se proširuje proizvodni asortiman ove firme. Zahvaljujući tome Ćatić Company DOO biva nagrađena na 80.tom Međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji se održava u Novom Sadu i dobija plaketu za kvalitet konditorskih proizvoda a Waltz cream dobija zlatnu medalju za kvalitet. To je bila velika nagrada i potvrda na kojoj se predano radilo godinama unazad.

Ćatic Company
Ćatic Company

Asortiman se nastavio širiti. Potrošači su jedva čekali šta će im se novo ponuditi.

2014. Počinje se sa proizvodnjom Waltz rolls. HALAL sertifikat obuhvata sve Waltz proizvode koji su proizvodili do tada (Waltz roll, Waltz cream i Waltz block).
2015. Uvodi se i certifikuje EN ISO 22000. To je bio veliki iskorak koji je Ćatić Company DOO napravila.
2017. Ćatić Company DOO biva opet nagrađena. Ovaj put potvrda je stigla od medjunarodne grupe „BISNODE“ čime je ušla u grupu od pet najbrže rastućih firmi u Republici Srbiji.

Danas se pod brendom Waltz proizvodi Cream rolls, Choko cream rolls, Waltz cream I Waltz block. Waltz proizvodi su rasprostranjeni na tržištu bivše Jugoslavije tj. Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije. Osim toga proizvodi se mogu naći i na policama Bugarske, Austrije, Kanade, Iraka, Palestine.

Ova u početku mala porodična firma danas broji preko 120 stalno zaposlena radnika. Iz proizvodnog pogona dnevno se sprema preko 30 tona proizvoda i šalje dalje kanalima distribucije da bi na vreme stiglo do polica marketa i bilo dostpuno krajnjim potrošačima.

Put razvoja Ćatić Company utemeljen je na porodičnim vrednostima, zadovoljstvu zaposlenih (briga o kadru, njihovim potrebama, redovnom isplatom zarada) čime u krajnjem dovodi do sretnih i zadovoljnih radnika.

Danas je Ćatić Company DOO savremeno organizovana i tržišno orjentisana kompanija koja neprestano ulaže u kvalitet i razvoj. Ispunjavanje svetskih zahteva i standarada u pogledu bezbednosti hrane, jedinstvena receptura kao i savremena tehnologija osnova je politke Ćatić Company DOO.

Datum osnivanja
Radno vreme
Ponedeljak
Ceo dan
Utorak
Ceo dan
Sreda
Ceo dan
Četvrtak
Ceo dan
Petak
Ceo dan
Subota
Closed
Nedelja
Closed
Kontaktirajte firmu

    Grad Prijepolje

    Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

    Budite u toku

    Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.