Dom Shop

Izdvojeno
5.002
Kontakt informacije
Detaljne informacije

DOM Shop sa sedištem u Prijepolju počinje sa radom 2017 godine i od tada doživljava konstantan rast. Uspešnim i kvalitetnim poslovanjem, pre svega posvećenošću kupcu i stalnim inovacijama postali smo prepoznatljivi na tržištu Srbije u oblasti e-trgovine malim kućnim aparatima i opremom za domaćinstvo. Želimo poboljšati naš svet inovacijama koje obogaćuju svakodnevnicu a koje su istinski korisne i praktične. Pružati pomoć u iskorišćavanju svih mogućnosti tehnologije, kako današnje tako i sutrašnje. Približavanjem novih tehnologija i proizvoda svim staležima, potpomožemo izgradnju modernog društva. Kvalitet i dizajn imperativ su naše firme a prenošenje elemenata kulturne baštine iz inostranstva u savremen život jedno je od naših najupečatljivijih obiležja, koje nas čini jedinstvenim u Srbiji.

Čime se bavimo?

Uvoznici smo i distributeri prepoznatljivih brendova u segmentu opreme za domaćinstvo. Imamo na hiljade zadovoljnih klijenata iz zemlje i inostranstva za samo 2 godine iskustva u poslovanju. Klijentima osiguravamo kvalitetne proizvode, podršku kao i partnerski odnos. Naš osnovni cilj je da kupcima i partnerima pružimo što više za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente i saradnike. Za sada u tome uspevamo a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama.

Zašto izabrati nas?

Kvalitet proizvoda, usluga, pristupačna cena i pre svega briga o kupcu, našu su moto. Imamo jasnu viziju očuvanja i unapređenja pozicije na tržištu kroz program pomoći naših partnera, zaposlenih i društvene zajednice u zajedničkom stvaranju dobrobiti.

Datum osnivanja
Radno vreme
Ponedeljak
Ceo dan
Utorak
Ceo dan
Sreda
Ceo dan
Četvrtak
Ceo dan
Petak
Ceo dan
Subota
Closed
Nedelja
Closed
Kontaktirajte firmu

    Grad Prijepolje

    Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

    Prethodni Makeup Prijepolje

    Budite u toku

    Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.