Restoran Padrino

5.001
Kontakt informacije
Detaljne informacije

Prvi italijanski restoran IL Padrino otvoren je u junu 2013. godine, na opšte zadovoljstvo ljubitelja prve italijanske kuhinje. Magija spremanja italijanskih specijaliteta po orginalnim recepturama, odigrava se pod budnim okom naših majstora kulinarstva. Sa puno ljubavi i po kojim tajnim sastojkom začinimo naša jela, a zadovoljni gosti nam se stalno vraćaju.

Italija je zemlja ljubavi i strasti, upravo takva je i njihova kuhinja. Svako jele koje mi pravimo prava je esencija dobrih ukusa. Restoran IL Padrino je pravo mesto za ljude koji traže najbolje od hrane. Kada jednom probate naša jela, uverićete se kako Vam sva čula uživaju. U našoj kuhinji sprema se najbolji spoj ukusa, mirisa, aroma i boja. Samo mi možemo da ponudimo savršenstvo iz kuhinje.

Morate nas posetiti da bi ste se uverili.

Ljubazno osoblje uvek Vam je na usluzi. Ukoliko se dvoumite oko izbora jela ili pića pomoći ćemo Vam da napravite savršen spoj. Ceo ambijent uz zvuke italijanskih kancona učiniće svaki Vaš dolazak kod nas nezaboravnim.

Kontaktirajte firmu

    Grad Prijepolje

    Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

    Prethodni Ćatić Company

    Budite u toku

    Grad Prijepolje © 2004-2024. Sva prava zadržana.