Grad Prijepolje – Donacija

Sa Vama od 2004. godine – Podržite naš rad.

Dugo vremena sam odgađao donacije na portalu, ali na kraju sam shvatio da je to jedini način za postepenu profesionalizaciju portala što bi značilo: Više vesti, dešavanja, video prezentacija, duži video visokokvalitetne rezolucije, intervijui sa poznatim ličnostima grada Prijepolja od kojih sam s nekima u kontaktu, ali jednostavno uz stalni posao, obaveze i ograničene finansije ne mogu planirati o zapošljavanju novinara, uz sve ovo potrebno je kupiti i opremu za snimanje, itd itd.

Jedini način da se ovo sve eventualno ostvari je putem vaših donacija koje su naravno dobrovoljne.

Svako sa par grama u mozgu može shvatiti da ovaj „posao“ sigurno ne radim zbog novca i najveći razlog zašto u zadnjih 15 (petnaest) godina nisam ovo ranije napravio je verovali ili ne to što mi je bilo neprijatno.
Idemo probati pa ćemo videti kuda će nas ovo sve odvesti  Veliko hvala svima koji se odluče na novčanu donaciju.

BROJ TEKUĆEG RAČUNA: 265000000541604745

(Raiffeisen Banka – dinarski račun)

Grad Prijepolje “Prijepolje Online” je prvobitno nastao 2004. godine kao sajt male internet prezentacije grada Prijepolja. Sajt je tada poneo ime “Prijepolje Online” koje je 2011. godine izmenjeno u „Grad Prijepolje„, koje nosi i dan danas.

Svi dobrovoljni donatori, biće upisani onako kako navedu pri uplati (ime i prezime ili naziv firme) i iznos donacije. Dok oni koji žele da ostanu anonimni, ne moraju uneti ime i prezime, ali će suma donacije biti upisana kao „anonimni donator“.

Lista donatora:

(još uvek nemamo donatore, budi među prvima koji će biti upisani na listi)

 

Ukoliko imate potrebu da nas kontaktirate, kliknite ovde.

Dobrodošli nazad!

Ukoliko već imate nalog prijavite se ispod

Resetujte vasu lozinku

Molimo unesti vase korisnicko ime ili email adresu da biste resetovali lozinku.

X