Crn dan na Zlatarskom jezeru, ronioci izvukli bojanino telo Samohranu majku dvoje dece našli blizu mesta u kom je nestala u vodi

Samohrana majka nije umela da pliva. Radila je kao kuvarica u obližnjem restoranu a nakon prve smene otišla je na obalu jezera sa decom da se rashladi

NOVA VAROŠ – Roioci Žandarmerije pronašli su jutros, nešto pre 10 sati, telo Bojane S. (38) iz Nove Varoši koje se juče popodne utopila u Zlatarskom jezeru, nedaleko od brane u Kokinom Brodu.

Telo je pronađeno blizu mesta na kom je nesrećna žena nestala u vodi.

Podsetimo, nakon završene prve smene, nesrećna žena otišla je sa dvoje maloletne dece da se rasladi od letnje žege u Zlatarskom jezeru. Međutim, ubrzo pošto je ušla u vodu, potonula je na dno, dok su deca ostala na obali i bezuspešno dozivala upomoć.

Nastradala Bojana pre nekolilo godina ostala je bez supruga i iz Ljubovije se sa dvoje dece vratila u zavičaj. Radila je kao kuvarica u lokalnom restoranu i nakon prve smene otišla na obalu jezera sa decom.

Kurir.rs/Z.Š.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.