Poznat identitet muškarca čije je telo nađeno u Limu; Traži se 4 meseca

Identitet muškarca čije je beživotno telo u fazi raspadanja juče pronađeno u Potpećkom jezeru nadomak Priboja danas je utvrđen u Opštoj bolnici Prijepolje.

Radi se o Prijepoljcu Z. Ž. (53) koji je 25. januara ove godine u mestu Bistrica, desetak kilometara uzvodno od Potpećkog jezera, automobilom sleteo u nabujali Lim.

Nesrećnog Prijepoljca prepoznala je familija na osnovu garderobe koju je imao na sebi, a prethodno je izvršena odbukcija koja je pokazala da je smrt nastupila usred utapanja.

Kobnog dana Z.Ž. je nailazeći iz pravca Prijepolja kroz Bistricu naglo skrenuo ka Limu i kod Džurovskog mosta sleteo u nabujalu reku. Narednog dana potragu za njim otpočeli su ronioci Žandarmerije kojima jake vodene struje nisu dozvolile rad u dubinama Lima. Mesec dana kasnije „reno“ Z. Ž. je lociran i izvučen ali u njemu nije bilo vozača. Pretpostavka je da ga matica izvukla kroz otvoren prozor i odnela nizvodno.

Lim je njegovo telo krio duže od četiri meseca sve dok ga juče u jednoj jezerskoj uvali tri kilometra od brane u Potpeću nisu primetili ribolovci.

B92

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.