TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Telo devojčice izvučeno iz Lima

Telo 11-godišnje devojčice za kojom su tragali ronioci Žandarmerije nakon saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila kod Prijepolja, kada je porodica iz Pančeva sletela s puta u reku Lim, pronađeno je danas. Otac Dragan I. (48) i jedno dete uspeli su da se spasu a za drugim detetom je potraga trajala sve do sada.

Porodica iz Pančeva kojoj se sinoć dogodila teška nesreća kod Prijepolja, kada je otac sa dvoje dece kolima sleteo u Lim iz zasad neutvrđenih razloga, u taj kraj otišla je na odmor. 

Oni su prethodnih dana boravili u okolini Nove Varoši, a otac i dvoje dece juče rešili da odu do Prijepolja, da malo vide grad i obiđu znamenitosti. Nesreća im se dogodila u povratku.

Automobil je sa ocem i dva deteta sleteo u Lim. Otac i jedno dete uspeli su da se spasu odmah nakon nesreće, a devojčica je nestala u Limu.

Izvor Tanjug/Blic

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.