Impressum

2ULTIMATE STUDIOS

2ultimate_zid (1)

2ULTIMATE DESIGN STUDIOS, LLC. je marketinška agencija iskusnih IT profesionalaca koja se bavi novim tehnologijama sa sedištem u Prijepolju.

Web dizajnom se bavimo više od 10 godina, dok kao firma poslujemo od 2004. godine.
Mi smo tim od 5 profesionalaca sa diplomama racunarskih fakulteta, akademija dizajna i fakulteta organizacionih nauka i do sada smo uspešno odradili preko 200 sajtova, Internet prodavnica, socijalnih mreža i sms servisa.

OBRADA ZAHTEVA

Za klijenta je potrebno napraviti dinamicki web sajt koji zadovoljava najnovije web standarde, optimizovan za pretraživace, modernog dizajna i pune funkcionalnosti. Web sajt ce biti višejezican, sa nezavisnim unosom i izmenom sadržaja (primarni jezik je srpski latinica i prvi strani jezik – engleski).
Sajt mora davati kompletne informacije u vezi sa uslugama klijenta, mora omoguciti jednostavnu i brzu navigaciju i lako pronalaženje željenog sadržaja. Ponudom je ukljucena pretraga sajta po kljucnim recima.

PROJEKTOVANJE STRUKTURE WEB SAJTA

Naš tim iskusnih online menadžera ce Vam pomoci u kreiranju najefikasnije strukture web sajta, u skladu sa tematikom i poslovnom delatnošcu klijenta. Web sajt bi imao header sa logotipom, osnovnim informacijama, zastavice za izbor jezika, navigaciju, sadržaj, najnovije vesti i footer.

Rešenja vredna ulozenog novca koja se odlikuju kvalitetom su stvari koje postavljamo ispred nas.

2ULTIMATE DESIGN STUDIOS, LLC. uvek na prvo mesto postavlja zahteve i interesovanja klijenata. To je razlog zbog cega naši dizajneri i programeri daju sve od sebe da obezbede najbolja rešenja za Vas i Vašu kompaniju.

2ULTIMATE DESIGN STUDIOS, LLC.
061/666-1-999
www.2ultimate.com

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.