Impressum

2ULTIMATE STUDIOS

2ultimate_zid (1)

2ULTIMATE DESIGN STUDIOS, LLC. je marketinška agencija iskusnih IT profesionalaca koja se bavi novim tehnologijama sa sedištem u Prijepolju.

Web dizajnom se bavimo više od 10 godina, dok kao firma poslujemo od 2004. godine.
Mi smo tim od 5 profesionalaca sa diplomama racunarskih fakulteta, akademija dizajna i fakulteta organizacionih nauka i do sada smo uspešno odradili preko 200 sajtova, Internet prodavnica, socijalnih mreža i sms servisa.

OBRADA ZAHTEVA

Za klijenta je potrebno napraviti dinamicki web sajt koji zadovoljava najnovije web standarde, optimizovan za pretraživace, modernog dizajna i pune funkcionalnosti. Web sajt ce biti višejezican, sa nezavisnim unosom i izmenom sadržaja (primarni jezik je srpski latinica i prvi strani jezik – engleski).
Sajt mora davati kompletne informacije u vezi sa uslugama klijenta, mora omoguciti jednostavnu i brzu navigaciju i lako pronalaženje željenog sadržaja. Ponudom je ukljucena pretraga sajta po kljucnim recima.

PROJEKTOVANJE STRUKTURE WEB SAJTA

Naš tim iskusnih online menadžera ce Vam pomoci u kreiranju najefikasnije strukture web sajta, u skladu sa tematikom i poslovnom delatnošcu klijenta. Web sajt bi imao header sa logotipom, osnovnim informacijama, zastavice za izbor jezika, navigaciju, sadržaj, najnovije vesti i footer.

Rešenja vredna ulozenog novca koja se odlikuju kvalitetom su stvari koje postavljamo ispred nas.

2ULTIMATE DESIGN STUDIOS, LLC. uvek na prvo mesto postavlja zahteve i interesovanja klijenata. To je razlog zbog cega naši dizajneri i programeri daju sve od sebe da obezbede najbolja rešenja za Vas i Vašu kompaniju.

2ULTIMATE DESIGN STUDIOS, LLC.
061/666-1-999
www.2ultimate.com

Makeup Prijepolje - Šminkanje Prijepolje Makeup Prijepolje - Šminkanje Prijepolje Makeup Prijepolje - Šminkanje Prijepolje
MARKETING
ŠLEP SLUŽBA I AUTO SERVIS MIKOM PRIJEPOLJE ŠLEP SLUŽBA I AUTO SERVIS MIKOM PRIJEPOLJE ŠLEP SLUŽBA I AUTO SERVIS MIKOM PRIJEPOLJE
MARKETING
Vrtić - Miša Cvijović - Prijepolje Vrtić - Miša Cvijović - Prijepolje Vrtić - Miša Cvijović - Prijepolje
MARKETING

Dobrodošli nazad!

Ukoliko već imate nalog prijavite se ispod

Kreiraj novi nalog!

Popunite polja ispod za registraciju

Resetujte vasu lozinku

Molimo unesti vase korisnicko ime ili email adresu da biste resetovali lozinku.