O portalu

Grad Prijepolje

Grad Prijepolje „Prijepolje Online“ je prvobitno nastao kao sajt male internet prezentacije grada Prijepolja.
Sajt je tada poneo ime „Prijepolje Online“ koje „nosi“ i dan danas. Dvadesetog oktobra 2004. godine Prijepolje Online zvanicno pocinje sa radom.

Prijepolje Online

Prijepolje Online

Krajem 2004-te godine radja se ideja o osnivanju male zajednice na ovom sajtu, na bazi web foruma i slika. Pripreme i testiranja trajala su do Nove godine. Iako isprva zamišljen kao mala web prezentacija grada Prijepolja, uglavnom namenjeno za okupljanje ljudi iz dijaspore, uspeh Prijepolje Online-a je prevazišao sva ocekivanja.
Do marta 2005. godine broj unikatnih dnevnih poseta (zuto polje webalizer statistike) popeo se na 30 poseta dnevno. U martu nastaju problemi sa dotadašnjim hosting-om na free serverima, pa je Prijepolje Online umalo doziveo sudbinu da bude potpuno ugašen! Na našu veliku srecu, sklapamo veoma povoljan dogovor sa Nova Hosting  provajderom, pa se naredna dva meseca sajt nalazi na 2ULTIMATE STUDIOS serveru za hostovanje www prezentacija.
Do pocetka juna 2005. godine, Prijepolje Online prelazi na PHP sistem, posecenost sajta je porasla na preko 70 unique poseta dnevno, što je za pohvalu, za internet prezentacije gradova.

PETNAESTOG AVGUSTA SAJT JE ZVANICNO OSVANUO NA SVOM SOPSTVENOM (DEDICATED) SERVERU NA KOME SE I DANAS NALAZI – DEDICATED.PRIJEPOLJE.EU. OD TADA RAZVOJ PRIJEPOLJE ONLINE-A TECE MUNJEVITOM BRZINOM, A BROJ KORISNIKA I KVALITET VESTI SE IZ DANA U DAN POVECAVA, VEC NAREDNIH MESECI JAVLJAJU SE CIFRE KOJE OBECAVAJU: 1348 UNIQUE POSETE NA DAN U SEPTEMBRU, I PREKO 8450 POSETA DNEVNO U JUN-U GODINE (2006).

 

S poštovanjem,

Prijepolje Online.

13. Avgust 2009.

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.