Aleksandar Šapić IZABRAN ZA GRADONAČELNIKA Beograda

Aleksandar Šapić izabran je za gradonačelnika Beograda. Šapić je danas je, tako, postao 68. gradonačelnik Beograda. Na ovom mestu zameniće doktora Zorana Radojičića.

Skupština grada Beograda danas je na sednici izabala novog gradonačelnika- Aleksandar Šapić, prvog na listi „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ na aprilskim izborima.

Od ukupno 110 odbornika u beogradskoj skupštini, za Šapića je glasalo 57 odbornika, a za njegovog zamenika izabrana je Vesna Vidović takođe iz Srpske napredne stranke. Opozicija nije glasala.

Odbornici su izarali i 13 članova gradskog veća:

Miloša Dangubića, Zorana Adamovića, Stevu Marušića, Gorana Spasjoevića, dr Borisa Bursaća, Vuka Marčetića, Aleksandru Čamagić, Mariju Leković, dr Nebojšu Petrovića, Ružicu Belanović, Igora Mušića, Violetu Filip i Slobodana Šolevića.

Šapić se potom obratio prisutnima u Skupštini grada.

– Graditi naš grad je zadatak od kog ne smemo da odustanemo. Metro – nema odustajanja. Obilaznica – nema odustajanja. Nema niti će ikada biti odustajanja. Biće teško, ali zato smo tu. Beograd je otvoren. Mora da bude otvoren, jer su metropole otvorene. Zatvorene su palanke i kasabe. Moja vrata će biti otvorena za svakog od vas. Ne postoji stvar koju ću odbaciti ako je dobra za Beograđane. I sigurno ću javno reći da je potekla od naših političkih neistomišljenika. One koji su za nas glasali, njih ne zanimaju naše razlike, već da im život bude lagodniji. Istinski se nadam da ćemo svi biti zreli i samosvesni. Živeo Beograd, živela Srbija – rekao je na kraju Aleksandar Šapić.

Izvor Blic

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.