Celodnevno prepucavanje DS i SNS o izbeglicama i "Oluji"

Demokratska stranka (DS) danas je, povodom prethodnih kritika koje joj je zbog saopštenja povodom godišnjice akcije „Oluja“ uputila Srpska napredna stranke (SNS), istakla da smatra da bi SNS trebalo da bude sramota da bilo kome drži pridike o ratovima devedesetih.

„Vaši lideri su pozivali na granice Velike Srbije od Karlobaga do Virovitice, vi ste gospodo pozivali na rat i tvrdili da je Skupština sigurna kuća Ratka Mladića, za razliku od DS koja je od osnivanja vodila politiku pomirenja i saradnje u regionu, uz zaštitu legitimnih interesa srpskog naroda mirnim putem“, navodi se u saopštenju DS.

 

 

 

SNS je prethodno, reagujući na današnje saopštenje DS o godišnjici akcije „Oluja“, navela da je DS još jednom pokazala da je stranka antidržavnih interesa i stranka koja se rukovodi isključivo ličnom i partijskom koristi.

„Srpska napredna stranka pita Demokratsku stranku šta je uradila u prethodnih 12 godina na poboljšanju položaja našeg naroda u Hrvatskoj, ali i na poboljšanju položaja izbeglih Srba iz Republike Srpske Krajine?“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.