Dačić: Važnije da EU dodje u Srbiju

Želimo da vodimo Srbiju putem EU, ali ono što je još važnije jeste da EU dodje u Srbiju, kao i evropske ideje i evropski investitori, poručio je danas u Jagodini premijer Srbije Ivica Dačić.

Dačić je pred polaganje kamena-temeljca italijanske fabrike „Aunde“ izrazio zadovoljstvo zbog unapredjenja odnosa sa Italijom, istakavši da je u prva četiri meseca Italija izbila na prvo mesto po spoljnotrgovinskoj razmeni sa Srbijom.

On je precizirao da je u tom periodu ta razmena iznosila 1,4 milijardi evra, što je

dvostruko više nego za 2012. godinu.

„Pošto se često okupljamo u Jagodini, izražavam zadovoljstvo što je to uvek u interesu gradjana. A najvažniji cilj vlade jeste da se izbori protiv nezaposlenosti“, rekao je Dačić.

Dačić je položio je kamen-temeljac za izgradnju fabrike „Aunde“, koja će u narednom periodu zaposliti 200 radnika i biće otvorena do kraja godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.