Đukanović čestitao Vučiću izbor za premijera

Predsednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović čestitao je večeras premijeru Srbije Aleksandru Vučiću izbor na tu dužnost.

„U ime Vlade Crne Gore i u svoje ime, upućujem Vam iskrene čestitke povodom izbora za predsednika Vlade Republike Srbije, uveren da ćete sa istom posvećenošću, sada na novoj funkciji, nastaviti da doprinosite snažnom sveukupnom razvoju i napretku Vaše zemlje, kao i daljoj afirmaciji njenog položaja u regionalnim, evropskim i međunarodnim okvirima“, navodi se u čestitki. Kako je saopštio Biro za odnose s javnošću crnogorskog premijera, Đukanović je u čestitki izrazio najdublje uverenje da „istorijske veze, mnogostruka povezanost naših zemalja i naroda, kao i vrednosti koje delimo, predstavljaju čvrst temelj za dalje unapređenje prijateljskih odnosa i u vremenu koje je pred nama“.

„Siguran sam, ujedno, da će naše zajedničko opredeljenje prema Evropskoj uniji otvoriti nove mogućnosti za kontinuirano snaženje partnerstva Crne Gore i Srbije i predstavljati dodatu vrednost u odnosima naših zemalja“, naveo je Đukanović.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.