Gradski odbor SNS sutra o vlasti u Beogradu

Gradski odbor Srpske napredne stranke održaće sutra vanrednu sednicu čija će tema biti aktuelna vlast u Beogradu, rekao je Tanjugu šef odborničke grupe naprednjaka u Skupštini grada Aleksandar Jovičić.

Jovičić je rekao da će sednica biti održana u proširenom sastavu, odnosno da će joj prisustvovati svi članovi Gradskog odbora i cela odbornička grupa.

„Održavamo vanrednu sednicu gradskog odbora koja je šireg karaktera, kojoj će prisustvovati svi članovi Gradskog odbora kao i cela odbornička grupa SNS. Razgovaraće se o aktuelnoj vlasti u Beogradu i analizi njihovog rada“, istakao je Jovičić.

On je dodao i da će stav i odluka sa te sednice biti prosleđena Predsedništvu naprednjaka, koje će odlučivati o daljim koracima.

Nakon sednice novinarima bi trebalo da se obrati predsednik Gradskog odbora Beograd Nebojša Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.