Grupa građana u Pirotu kolektivno prešla u SNS

Grupa građana Pirotska nova snaga (PNS) kolektivno je pristupila Srpskoj naprednoj stranci (SNS), ali će naprednjaci i s novim mandatima ostati u opoziciji u pirotskom parlamentu.

Ta grupa građana je na prethodnim lokalnim izborima nastupila samostalno i osvojila četiri odbornička mandata u SO Pirot.

 

„Ovaj postupak ne treba nikoga da iznenadjuje. Na našim organima sa skoro 95 odsto glasova odlučili smo da se priključimo SNS-u. Prvi pregovori su krenuli oko Nove godine. Ovo je samo finalizacija pregovora. Glavni razlog da pristupimo SNS-u je što ćemo sada moći da nastavimo sa našim predizbornim programom koji se zasniva na borbi protiv korupcije i zapošljavanju Piroćanaca“, rekao je nosilas liste PNS-a Dimitrije Vidanović.

 

Lista „Pokrenimo Pirot – Tomislav Nikolić“ na prošlim lokalnim izborima u Pirotu osvojila je 10 od 56 odborničkih mandata. I SNS i PNS su opozicija u lokalnom parlamentu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.