Merkelova čestitala Vučiću

sreda, 30. apr 2014, 18:02 – 18:47

Nemačka kancelarka Angela Merkel čestitala Aleksandru Vučiću preuzimanje dužnosti premijera i poželela mu odlučnost u sprovođenju reformi za približavanje EU i normalizaciju odnosa s Kosovom, saopštila je Vlada Srbije.

„Za predstojeće zadatke, pre svega za sprovođenje neophodnih reformi, želim Vama i građanima Vaše zemlje mnogo snage i odlučnosti. Uspesi u tim nastojanjima daće nove impulse u procesu približavanja Evropskoj uniji i doprineće daljoj normalizaciji dobrosusedskih odnosa sa Kosovom“, navodi se u čestitki, prenosi Beta.

Angela Merkel je navela da će njena vlada na tom putu i dalje snažno podržavati Srbiju, dodajući da bi joj bilo zadovoljstvo da uskoro dočeka Vučića u Berlinu.

„Za rešavanje zadataka koji su pred Vama želim Vam svako dobro, mnogo sreće i mnogo uspeha“, navodi se u čestitki Angele Merkel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.