Ministarka pravde Austrije sutra u Beogradu

Ministarka pravde Austrije Beatriks Karl boraviće sutra u Beogradu gde će se odvojeno sastati sa predsednikom Vlade Srbije Ivicom Dačićem i ministarom pravde i državne uprave Nikolom Selakovićem.

Dačić će se sastati sa ministarkom pravde Austrije u zgradi vlade, najavila je danas vladina kancelarija za saradnju s medijima.

Selaković i Karl će potom razgovarati o saradnji u oblasti pravosuđa i evrointegracijama Srbije, najavilo je Ministarstvo pravde i državne uprave.

Sagovornici će razgovarati o dosadašnjoj saradnji dve zemlje u oblasti pravosuđa, razmeni iskustava u organizaciji pravosudnog sistema i saradnji kroz odgovarajuće oblike pravne pomoći, navodi se u saopštenju.

Na sastanku će biti reči i o napretku Srbije na putu evrointegracija, kao i o mogućoj tehničkoj i stručnoj pomoći Ministarstva pravde Austrije u pripremi za otvaranje poglavlja 23. – pravosuđe i osnovna prava – i 24. – pravda, sloboda i bezbednost, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.