Podrška Italijanske Kooperacije javnoj administraciji Srbije

Upravni odbor programa Italijanske Kooperacije koji se odnosi na podršku srpskoj javnoj administraciji u vidu fondova vrednih 7.5 miliona evra održan je danas u Palati Srbija.

Ambasador Italije u Beogradu Đuzepe Manco istakao je pozitivan ishod današnjeg odbora koji lansira novu fazu ovog programa sa ciljem da se pruži podrška u implementaciji sve modernijih standarda koji su u skladu sa standardima EU.

Do sredine jula, srpska ministarstva treba da formalno podnesu zahteve za pružanje podrške preko Kancelarije Vlade Srbije za evropske integracije, saopštila je ambasada Italije u Beogradu.

Italijanska Kooperacija, koja je fokusirana na to da pruži podršku Srbiji na putu evropskih integracija, takođe aktivno podržava srpska mala i srednja preduzeća i opštine, preko kreditne linije od 30 miliona evra koja je dostupna po drugi put preko lokalnih komercijalnih banaka, i jedan je od vodećih donatora u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.