Prijepoljska opozicija: Manipulatori i manipulatorke

Podeli vest:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Komisija završila rad, rezultat nepoznat, smene danas?
Grad PrijepoljeGrad PrijepoljeGrad Prijepolje
MARKETING

Пријепоље – Ми, одборници који седимо на десној страни сале за скупштинска заседања, добили смо етикету манипулатори, само зато што се трудимо

да часно заступамо грађане који су нам указали поверење. Манипулатори смо зато што долазимо спремни на седнице Скупштине и што увек имамо конкретне предлоге за унапређење живота свих грађана, наводи се у саопштењу три одборничке групе у локалном парламенту СДП, СРС-ДСС, и ДВЕРИ. у Пријепољу које је достављено медијима.

,,Председника општине који нам је даривао ту квалификацију, питамо да ли је манипулација ако тражимо да се прво поднесу извештаји за потрошени НАРОДНИ НОВАЦ, поготово ако су већ поднесене кривичне пријаве за злоупотребу или, народски речено, КРАЂУ око 7 милиона динара. Очекивали смо од већег дела одборника који седе на левој страни да ће прихватити наше предлоге, бар због оних 10 хиљада динара које примају сваког месеца, и тако показати да не желе улогу немих и слепих посматрача. Ригорозно, брутално и дрско понашање председнице Скупштине показало је њену лошу страну и безобразлук кидисањем на одборнике МАНИПУЛАТОРЕ, прекидањем њиховог излагања, кажњавањем приликом и најмање назнаке да се може изговорити нека тешка реч, која ће окаљати углед њеном ЧИСТОМ и УГЛЕДНОМ председнику.

Упорно прозивање и позивање да се расправља о актуелној теми тј. КРАЂИ, немо је прећутано и игнорисано. Уместо извештаја за потрошени новац у 2017. години на Дневном реду нашли су се планови и програми за 2018. годину, што је у овом тренутку апсурд. Када је на ред дошао План и програм Центра за социјани рад, свих четрнаест МАНИПУЛАТОРА је сложно игнорисало учешће у расправи, не желећи да дају легимитет раду директорке против које је поднета кривична пријава за КРАЂУ.

Њеној срећи није било краја!!! Шта ће, она мисли да су јој тиме престале све муке и да ће моћи и даље да купује скупе поклон пакете и прозоре . Њен партијски шеф, који је на седници био неми посматрач, ођедном на партијској телевизији усхићено даје изјаву како је опозицији “маца појела језик”, бранећи директорицу а заборавља да је преко рачуна неке нама свима знане Маце прошетало 7, 2 милиона динара НАРОДНИХ ПАРА. Оних пара којима је требало да се финансирају школе, болнице, превоз деце, стипендије ђака…

Заборавио је то и шеф одборничке групе СНС-а, који у изјави за исту телевизију брани директорицу Центра за социјални рад и вели да “опозиција жели да је оптужи за неке махинације”. То је једино тачно што је рекао током целог дана. Само да га мало исправимо, није “неке” него врло конкретне и није “махинације” него КРАЂУ.

Ко се све офајдио и ко је све олизао прсте, видећемо у наредним данима. Судећи по начину и енергичности како су ЛОПОВИ брањени, многима из садашње власти звече ораси у џеповима. МАНИПУЛАТОРИ ће изнети наредних дана још конкретних чињеница и података, па ће бити јасније у чијем џепу ораси звече јаче,” наводи се у саопштењу одборничких клубова СДП, СРС,ДСС, и ДВЕРИ.

ГЗС

MARKETING

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

POVEZANE VESTI

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Grad Prijepolje

Grad Prijepolje se nalazi u jugozapadnom delu Srbije na tromeđi Bosne...

Istorija Prijepolja

Na prostoru Prijepolja postoje ostaci ljudskog stanovanja još iz praistorijskog oba...

Kulturno istorijski spomenici

Ibrahim – pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju. Prvi put...

Most sultana Mehmeda Fatiha

Prvi pomeni mosta na Limu datiraju kada i o Prijepolju, jer...

Kanjon Mileševke

Klisure reka Lima i Mileševke, koja se uliva u Lim kod...

Reka Lim

Reka Lim Prijepolje jedna od najlepših reka Srbije. Izvire iz Plavskog...

Sahat Kula

Sahat-kula u Prijepolju je izgrađena u 16. veku. Prepoznatljiva je kao...

Ibrahim – pašina džamija

Ibrahim-pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju, prvi put se pominje...

Manastir Mileševa

Manastir Mileševa je srpski srednjovekovni manastir. Nalazi se na šestom kilometru...

Sopotnica

Sopotnica se nalazi u jugozapadnom delu Srbije, nedaleko od Prijepolja, na...

Kuća Jusufagića

Kuća Jusufagića predstavlja tipičnu begovsku kuću ovih prostora. Građena je na...

Park narodnih heroja

Park pored reke Mileševke u Vakufu, nazvan je Park narodnih heroja...

Rimska nekropola Kolovrat

Kolovrat je naselje i nekropola na ušću Seljašnice u Lim, kod...

Kompleks “Boško Buha”

Memorijalni kompleks „Boško Buha“ se nalazi u selu Jabuka, kod Prijepolja...

MARKETING
Grad PrijepoljeGrad PrijepoljeGrad Prijepolje
MARKETING