Razmena oficira za vezu

ponedeljak, 17. jun 2013, 07:30 – 07:56

Beograd i Priština razmeniće u podne oficire za vezu, kada će Dejan Pavićević stići u Kancelariju EU u Prištini, a Ljuljzim Peci u Misiju EU u Beogradu.

Dejan Pavićević odlazi danas u Kancelariju EU u Prištini a Ljuljzim Peci u Misiju EU u Beogradu čime će Beograd i Priština i zvanično razmeniti oficire za vezu čiji je osnovni posao rad na sprovođenju briselskog sporazuma.

Dejan Pavicevic.jpg

Njihov zadatak će biti da olakšaju komunikaciju u okviru implementacije sporazuma.

Dejan Pavićević je uoči odlaska u Prištinu rekao da je njegove dužnosti jasno definisala Vlada Srbije i da će prvenstveno raditi na sprovođenju briselskog sporazuma o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.

„Imam vrlo jasne instrukcije od strane vlade i ja ću se tih instrukcija držati sve u cilju bolje implementacije i stvaranje boljih uslova za život Srba na Kosovu i Metohiji“, rekao je Pavićević.

Prvog radnog dana u Prištini Pavićević će održati niz sastanaka sa zvaničnicima iz Kancelarije visokog predstavnika EU i Euleksa a slično se očekuje i u Beogradu gde bi Ljuljzim Peci trebalo da se sastane sa zvaničnicima iz Misije EU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.