Šefa beogradskog DS danas bira 27.325 članova

Na današnjim neposrednim izborima za predsednika beogradskog odbora Demokratske stranke pravo glasa ima 27.325 članova, koji će glasati na ukupno 113 biračkih mesta na teritoriji Grada Beograda, izjavio je juče šef Izbornog štaba Dejan Živković. Za funkciju predsednika beogradskih demokrata bore se Dragan Šutanovac (45) i Balša Božović (30).

– Demokratska stranka ne favorizuje nijednog kandidata na izborima za predsednika GO stranke, izjavila je portparolka DS Aleksandra Jerkov i odbacila spekulacije da vrh stranke podržava Balšu Božovića.

 

Ona nije želela da kometariše ostavku sekretara stranke Tamare Tripić, rekavši da je ostavka lični čin, a da se na „pojedinačne kritike ne bi osvrtala“.

 

Kritike da se stranka nije bavila lošim rezultatima izbora u Zemunu Jerkov je odbacila i rekla da se stranka bavi analizom svih izbora.

 

Izbori u Demokratskoj stranci obavljaju se danas i za čelnike stranke u Novom Sadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.