Udovičiću tek u sredu uveče ponuđeno ministarstvo

Vanja Udovičić, kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije, biće novi ministar sporta u Vladi Srbije. Ponudu da bude ministar dobio je u sredu uveče, a nakon dugih razgovora s prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem juče oko podne odlučio je da u politiku uđe kao nestranačka ličnost.

Tokom jednog gostovanja u redakciji „Blica“ razgovarali smo o mogućnosti da uđe u politiku.

– Nikad ne reci nikad, bliska je veza između sporta i politike jer mi znamo da se ponašamo u kritičnim situacijama. Sportisti jesu tvrdoglavi, ali su naučeni da prihvataju savet. Jesam član partije, a zove se Stranka nezavisnih sportista – rekao je Udovičić za „Blic“.

Sportsku karijeru Udovičić će prekinuti u 30. godini.

– Prvo treba da se oformi ceo tim i vlada, ali postoje moja zapažanja i ideje koje bih želeo da sprovedem, ali o tom potom. Smatram da svojim iskustvom i poznavanjem u oblasti sporta mogu da doprinesem mnogo u napretku same te sfere, da unapredim ono što je bilo dobro i promenim neke slabosti koje su se pokazale – izjavio je Udovičić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.