URS: Krstićevi prioriteti nastavak Dinkićeve politike

Ujedinjeni regioni Srbije pozdravili su programske prioritete koje je, prema navodima iz medija, naveo kandidat za ministra finansija Lazar Krstić istakavši da oni predstavljaju nastavak politike dosadašnjeg ministra finansija Mlađana Dinkića.

Kako se navodi u saopštenju te stranke, svi programski ciljevi koje je Krstić naveo „od prvog do poslednjeg“, već dva meseca se mogu pročitati na sajtu Ministarstva finansija i privrede, u dokumentu pod nazivom „Program mera za refomu javnog sektora“.
 

„Navedeni program, koji Krstić očigledno namerava da usvoji i nastavi da sprovodi, Vlada Srbije je donela na predlog Mlađana Dinkića, lidera Ujedinjenih regiona Srbije“, navodi se u saopštenju.
 

Ta stranka poručuje da je to ispravna politika koja je u nacionalnom interesu jer je „nulta tolerancija na neplaćanje poreza koju je Dinkić uveo i striktno sprovodjenje njegovog programa već dalo prve vidljive rezultate“.
 

Deficit državnog budžeta smanjen je za četvrtinu u odnosu na prošlu godinu, upravo zahvaljujući rekordnim prihodima u poslednja dva meseca, poručio je URS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.