Vučić na sajmu naoružanja u Rusiji

četvrtak, 04. jul 2013, 11:10 – 13:28

Vicepremijer i ministar odbrane Aleksandar Vučić kao specijalni gost Dmitrija Rogozina, prisustvuje Sajmu naoružanja i opreme u Sankt Peterburgu.

Prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić boravi u Ruskoj Federaciji gde kao specijalni gost Dmitrija Rogozina, jednog od najbližih saradnika Vladimira Putina, prisustvuje Sajmu naoružanja i opreme u Sankt Peterburgu.

Odbrana.jpg

Vučić i Rogozin prisustvuju nastupu MiG-ova 29 M2 i Suhoja 27, a ovo je do sada najveći prikaz snaga ruskog ratnog vazduhoplovstva i ruskih pomorskih snaga.

Domaćin je posebnu pažnju posvetio prikazu leta i operativnih sposobnosti aviona za koje je Srbija zainteresovana, MiG 29 M2.

Vučić i Rogozin bili su gosti i na ruskom ratnom brodu koji je primer najsavremenije i najmodernije vojne tehnologije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.