Dogovorena saradnja udruženja Priboja i Čajniča

Share Button

U srijedu 25. marta 2015. godine opšte udruženje preduzetnika iz Priboja održalo je sastanak sa Zanatsko-preduzetničkim udruženjem opštine Čajniče sa početkom u 13,00 časova.

Na sastanku je data početna inicijativa za udruživanje ova dva udruženja, i buduću saradnju na projektnim aktivnostima u narednom periodu. Svi dogovoreni projekti biće finansirani od strane evropskih fondova, posredstvom prekogranične saradnje.


 

Priboj-i-Cajnice preduzetnici

 

Sastanku su prisustvovali predstavnici pribojskih preduzetnika, predsjednik udruženja preduzetnika opštine Čajniče sa svojim saradnicima i predstavnici Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj iz Priboja.

Preduzetnici Priboja i Čajniča razmjenili su sva dosadašnja iskustva i mišljenja, i dogovorili saradnju u budućnosti.

Na sastanku je dogovoreno potpisivanje Memoranduma o saradnji ova dva udruženja, i na ovaj način obnovljena je saradnja između njih.

U skorije vrijeme biće uzvratna posjeta opštini Čajniče gdje će biti potpisan Memorandum.

Predsjednik udruženja preduzetnika u Čajniču Radmilo Kovač očekuje da će potpisivanjem Memoranduma, preduzetnici kroz razne projekte, lakše doći do sredstava za pokretanje i unapređenje sopstvenog biznisa.

 

Izvor: 058.ba                                                        Autor: Gordana Golubić

Share Button

Related Posts

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.