Nataša Milić pobednica 36. Okružne smotre recitatora u Kosjeriću (video)

Share Button

U utorak, 7. aprila, u organizaciji Narodne biblioteke “Sreten Marić” u Kosjeriću je održana 36. smotra recitatora Zlatiborskog okruga “Pesniče naroda mog”, na kojoj je u starijem uzrastu trijumfovala Nataša Milić, učenica METŠ Priboj. 

recitatori-kosjeric15 naslovU konkureniciji 58 učenika  osnovnih i srednjih škola iz deset opština Zlatiborskog okruga (Priboj, Užice, Arilje, Bajina Bašta, Požega, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica, Čajetina, Kosijerić), Priboj su na ovoj smotri predstavljali Rade Rvović i Pavle Komarica u mlađem uzrastu, Kamber Hasanagić i Bosiljka Kojadinović u srednjem i Nastasja Baković i Nataša Milić u starijem uzrastu.

recitatori-kosjeric15-4Tročlani žiri, u sastavu dr Rade Vučićević (predsednik), prof. Gordana Đokić (član) i književnica Milunka Mitrović (član), je uoči proglašenja pobednika i dodele priznanja javno pohvalio pribojsku školu recitovanja.
Svi naši predstavnici su imali visoke ocene, a najbolja je bila pobednica takmičenja u starijem uzrastu Nataša Milić, učenica četvrtog razreda METŠ Priboj, predmetni nasatvnik Nenad Penezić, sa pesmom “Čarolija zaborava” Irene Vrkljan.

U mlađem uzrastu pobedila je Maša Divljaković iz Užica, u srednjem Isidora Mitrović iz Kosjerića, i one će, uz našu Natašu, predstavljati Zlatiborski okrug na državnoj smotri u Valjevu sredinom maja.

foto i video: Zlatibor.TV

priboj033

Share Button

Related Posts

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.