Priboj uskoro dobija kružni tok – Raspisan tender i za izgradnju novog parkinga

Dugogodišnji plan postavljanja kružnog toka na raskrsnici kod novog mosta u Priboju, biće realizovan ovog proleća. Ovaj projekat izvodi se, prenosi sajt Opštine Priboj, u cilju poboljšanja postojeće saobraćajne infrastrukture.

Projektom poboljšanja raskrsnice predviđeno je da se raskrsnica ulica Nemanjine i Limske rekonstruiše u kružnu raskrsnicu, u gabaritima postojeće raskrsnice sa minimalnim intervencijama na kolovozu i pešačkim stazama. 

Projektovani spoljni prečnik raskrsnice je 25 metara, a kružnog podeonika 8 metara. Uz kružni podeonik je projektovan prelazni kolovoz širine jedan metar.

Procenjena vrednost radova je 3.321.260 dinara, a u toku je procedura izbora izvođača radova. Rok za završetak radova od dana uvođenja u posao je 20 kalendarskih dana.

Uz kružni tok, Priboj će dobiti i novi parking od 38 mesta, u Ulici Vuka Karadžića, preko puta parka. I javna nabavka za izvođača je raspisana a procenjena vrednost radova je 3,5 miliona dinara, dok je rok za završetak radova od uvođenja u posao 20 kalendarskih dana.

eKapija

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.