Hapšenje prijepoljskih dilera u Bosni

– U akciji kodnog naziva „Sutjeska“ uhapšeno je šest osoba. Akciju su u rejonu sela Šadići kod Tjentišta izveli pripadnici PU Foča.

U zasijedi u utorak oko jedan sat iza ponoći, zaplijenjeno je i skoro 40 kilograma droge, koja je, prema prvim informacijama, iz Crne Gore trebala biti prebačena u Sarajevo. Tom prilikom lišeno je slobode šest lica od kojih je dvoje iz Prijepolja.

– Policijski službenici su, provodeći planske aktivnosti na sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, sproveli operativnu akciju „Sutjeska“, koja je rezultirala hapšenje šest lica. Oni su osumnjičeni da su počinili krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Prilikom pretresa osumnjičenih, pronađene su četiri torbe u kojima se, prema operativnim podacima, nalazi opojna droga marihuana u količini od oko 35 kilograma – kazao je načelnik PU Foča, Velimir Kostović.

Od šest osumnjičenih osoba tri su bile nosači, jedan je bio izviđač kroz šumski predeo u okolini sela Šadići.

Dvije su osobe u susret ovoj grupi u automobilima stigle iz Sarajeva, kako bi preuzele robu najverovatnije na magistralnom putu Tjentište – Foča.

Pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Trebinje u toku je kriminalistička obrada uhapšenih osoba.

– Akcija je izvedena na osnovu prethodno prikupljenih operativnih podataka prema bezbjedonosno interesantnim licima koja se bave krivičnim djelom neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga – istakao je Kostović.

U akciji su uhapšeni Mensudin Hadžić, Samir Ćatić, Behrudin Memić, Omer Memić, Elvedin Mulaosmanović i Nihad Bjelak. Prema prvim informacijama, Hadžić, Ćatić, Mulaosmanović i Bjelak su iz Sarajeva i državljani su BiH, dok su braća Memić iz Prijepolja i državljani su Srbije.https://www.youtube.com/embed/b5KUtqeWf94?feature=oembed

Avaz / Sandžak Danas

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.