Pozovite nas

Kamena Gora

Kamena Gora je mesto u blizini Prijepolja, na jugozapadu Srbije. To je planinsko selo, sačuvano od civilizacijiskih tekovina i urbanizacije. U njemu se udiše čist vazduh, pije ledena planinska voda, ljudi su britki i dugovečni, a klima ćudljiva i promenljiva.

U jeku razvoja seoskog turzima, Srbija zaista ima šta i da ponudi ljudima koji svoj odmor vide kao odlazak na selo, planinu, u banju ili na salaš. Kamena Gora je možda i najbolji primer kakvo selo treba da bude ukoliko planira da se bavi seoskim turzimom. Potencijali su neograničeni. Od uživanja u etno enterijerima širom sela, do pogleda kroz zamagljen prozor na livadu prekrivenu snegom iz koga vire samo strmi planinski krovovi, preko lokalnih specijaliteta spremljenih na starinski način, aktivnog odmora u kome možete učestvovati u lovu i ribolovuplaninarenjukampovanju i splavarenju, ili ako vreme posluži, paraglajdingu i planinskom biciklizmu, pa do obilaska manastira starih više stotina godina i razgovora sa monasima, mudracima koji u njima stanuju, sve u svemu, ponuda za neverovatno iskustvno privlači turiste željne istinskog odmora i obnove duše i njene snage. Naravno, svi su dobrodošli.

Još jednom, Kamena Gora je mesto koje je nezaobilazno za prave ljubitelje prirode, aktivnog odmora i seoskog i zdravstvenog turizma

Dobrodošli na Kamenu Goru!

Izvor Kamena Gora . com

×