14 °c
Prijepolje
15 ° Нед
15 ° Пон
14 ° Уто
13 ° Сре
14 ° Чет
недеља, 6 јуна, 2021

Kamena Gora

Kamena Gora

Kamena Gora je mesto u blizini Prijepolja, na jugozapadu Srbije. To je planinsko selo, sačuvano od civilizacijiskih tekovina i urbanizacije. U njemu se udiše čist vazduh, pije ledena planinska voda, ljudi su britki i dugovečni, a klima ćudljiva i promenljiva.

U jeku razvoja seoskog turzima, Srbija zaista ima šta i da ponudi ljudima koji svoj odmor vide kao odlazak na selo, planinu, u banju ili na salaš. Kamena Gora je možda i najbolji primer kakvo selo treba da bude ukoliko planira da se bavi seoskim turzimom. Potencijali su neograničeni. Od uživanja u etno enterijerima širom sela, do pogleda kroz zamagljen prozor na livadu prekrivenu snegom iz koga vire samo strmi planinski krovovi, preko lokalnih specijaliteta spremljenih na starinski način, aktivnog odmora u kome možete učestvovati u lovu i ribolovuplaninarenjukampovanju i splavarenju, ili ako vreme posluži, paraglajdingu i planinskom biciklizmu, pa do obilaska manastira starih više stotina godina i razgovora sa monasima, mudracima koji u njima stanuju, sve u svemu, ponuda za neverovatno iskustvno privlači turiste željne istinskog odmora i obnove duše i njene snage. Naravno, svi su dobrodošli.

Još jednom, Kamena Gora je mesto koje je nezaobilazno za prave ljubitelje prirode, aktivnog odmora i seoskog i zdravstvenog turizma

Dobrodošli na Kamenu Goru!

Izvor Kamena Gora . com

Dobrodošli nazad!

Ukoliko već imate nalog prijavite se ispod

Kreiraj novi nalog!

Popunite polja ispod za registraciju

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.