Ministarstvo pozvalo na izgradnju WIFI u ruralnim krajevima

Ministarstvo telekomunikacija pozvalo je danas zainteresovane operatere elektronskih komunikacija da učestvuju u izgradnji širokopojasne komunikacione infrastrukture u više ruralnih krajeva Srbije.

Operateri su pozvani na zajedničku izgradnju infrastrukture u naseljima Loznica, Valjevo, Ljubovija, Knjaževac, Vladičin Han, Dimitrovgrad, Bačka Topola, Gornji Milanovac, Prijepolje i Novi Pazar.

Pravo da podnesu prijavu i učestvuju imaju svi operatori elektronskih komunikacija koji obavljaju ili su ovlašćeni da obavljaju delatnost elektronskih komunikacija, i koji su upisani u evidenciji operatora javnih komunikacionih mreža i usluga koju vodi Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL).

Poziv upućen operatorima trajaće do 30. septembra.

Ministarstvo je saopštilo da je u pitanju prvi javni poziv za prvu fazu Projekata izgradnje širokopojasne komunikacione infrastrukture u ruralnim predelima u RS koja će trajati do 2022. godine.

Izvor Tanjug

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni U plastenicima pronadjeno 240 kg droge!

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.