Prijepolje renovira zgradu opštine – Vrednost radova 22 miliona dinara

Predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović i direktor pribojskog preduzeća Dekor Invest Milanko Stojić potpisali su ugovor o sanaciji i nadogradnji zgrade lokalne samouprave, prenosi PP media.
 
 
Projekat predviđa izgradnju nove sale za skupštinska zasedanja i dogradnju novih prostorija, takođe biće urađena i fasada na zgradi i promenjen krovni pokrivač. Vrednost radova iznosi 22 miliona dinara, rok za završetak je 120 dana.

Marketing

 
– Lokalna samouprava će najzad dobiti moderan i komforan dom kakav odavno i zaslužuje. Ovo je bila želja mnogih skupštinskih saziva i opštinskih vlasti koja je naizad sprovedena u delo. Pored sanacije i izgradnje u unutrašnjosti zgrade, projekat obuhvata i njenu spoljašnju izolaciju i klimatizaciju. Rok za završetak svih radova jeste 120 kalendarskih dana ali se nadam da će izvođač to i ranije završiti – istakao je prvi čovek opštine Dragoljub Zindović.
 
Novac za građevinske radove obezbeđen je iz lokalnog budžeta, piše PP media.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.