За реконструкцију школског објекта у Душманићима 5 милиона динара

Основна школа „Владимир Перић Валтер“ расписала је јавни позив за реконструкцију школског објекта у Душманићима. Средства у износу од 5 милиона динара, обезбедила је локална самоуправа.

У конкурсној документацији за јавну набавку радова наведено је да је предмет радова реконструкција постојећег школског објекта Основне школе „Владимир Перић Валтер“ у Душманићима, која подразумева демонтажу и рушење постојећег и изградњу новог објекта. Рок за доставу понуда је до среде, 6. септембра, до 12 сати, а јавно отварање понуда је пола сата касније.

Како смо сазнали од директора школе Милинка Мићовића, 24 сата пре истека овог рока није  стигла ни једна понуда на адресу школе, а ако буде понуђача и буде потписан уговор, директор очекује да ће радови убрзо почети.

IZETA ČAVIĆA 12, VAKUF, PRIJEPOLJE

У издвојеном одељењу у Душманићима наставу тренутно похађају четири ђака, који ће, према речима директора током 2 и по месеца, колико би требало да трају радови, наставу слушати у некој од приватних кућа у овом месту.

 Forum Info Prijepolje

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.