Privatnost korisnika

Sajt GradPrijepolje.com za svoje funkcionisanje koristi izuzetno mali set informacija o svojim posetiocima poštujući njihovu privatnost.

Na ovoj stranici možete se u potpunosti upoznati sa podacima koje sajt GradPrijepolje.com može imati o vama i načinom njihove upotrebe, kao i promeniti određena podešavanja koja se tiču vaše privatnosti.


 • Personalizovani oglasi

  Opcijom personalizovanih oglasa dozvoljavate pojedinim oglasnim mrežama preko kojih se klijenti oglašavaju na našim stranicama (Google i druge) da prikazuju oglase koji su u skladu sa vašim interesovanjima.

  Ukoliko ne odaberete ovu opciju, reklame će vam se i dalje prikazivati, ali oglasne mreže neće reklame ni na koji način prilagođavati vašim navikama na Internetu što može dovesti do prikazivanja oglasa koji vam neće biti interesantni.

   
   

  Korisnička porešavanja za prikaz personalizovanih oglasa trenutno se primenjuju samo za korisnike iz EEA (European Economic Area)

  Sa načinom na koji Google personalizuje oglase za vas možete se više upoznati na stranicama Google.com gde takođe možete podesiti podešavanja za sve sajtove koji koriste Google oglase.

 • Kolačići (cookies)

  Kolačić je mali komad teksta koji međusobno razmenjuju vaš veb pregledač (browser) i sajt koji posećujete, poput ceduljica na kojima je zapisano nešto što može biti od koristi sledeći put kada posetite sajt.

  GradPrijepolje.com koriste kolačiće kao fudamentalnu web tehnologiju za nesmetano funkcionisanje sajta, pamćenje korisničkih podešavanja, ograničavanje broja popup reklama i slično. Korišćenje kolačića uvek možete onemogućiti u vašem veb pregledaču ali to može dovesti do lošeg korisničkog iskustva prilikom posete sajta jer GradPrijepolje.com neće imati načina da zapamte vaša korisnička podešavanja, grad za koji svakodnevno gledate vremensku prognozu i slično.

  Korišćenjem sajta automatski prihvatate i korišćenje kolačića od strane sajta GradPrijepolje.com.

Cookies – kolačići

 • Ovaj veb sajt koristi kolačiće. Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Takođe delimo informacije o tome kako koristite sajt sa partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji mogu da ih kombinuju sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili na osnovu korišćenja usluga. Ako nastavite da koristite naše veb stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.

  Kolačići su male tekstualne datoteke koje mogu koristiti veb sajtovi da učine korisničko iskustvo efikasnijim. Zakon navodi da možemo čuvati kolačiće na vašem uređaju ako su strogo neophodni za rad ovog sajta. Za sve ostale tipove kolačića nam je potrebna vaša saglasnost.

  Ovaj sajt koristi različite tipove kolačića. Neke kolačiće koji se pojavljuju na našim stranama postavljaju usluge trećih strana.

  Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom. U svakom trenutku pokušavamo da obezbedimo da se lični podaci naših korisnika obrađuju u skladu sa važećim odredbama zakonskih propisa Republike Srbije kao i u skladu sa važećim odredbama direktive Evropske unije.

  Koja su prava naših korisnika u slučaju obrade ličnih podataka?

  U skladu sa odredbama Opšte Uredbe o zaštiti ličnih podataka (Uredbe Evropskog parlamenta i Saveta /EU/ 2016/679 koja se primenjuje od 25.05.2018. godine), korisnik ima sledeća prava u odnosu na obradu ličnih podataka sa naše strane, uključujući i obradu ličnih podataka i od strane naših pouzdanih partnera:

  •    pravo pristupa svojim podacima, uključujući i dobijanje kopije podataka,
  •    pravo na zahtevanje ispravke podataka,
  •    pravo na brisanje podataka,
  •    pravo na podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu ličnih podataka,
  •    pravo ograničavanja obrade podataka.

  Ako se Vaši podaci obrađuju na osnovu saglasnosti, imate pravo da opozovete Vašu prethodno datu saglasnost. Opoziv saglasnosti ne utiče na zakonitost obrade koja je izvršena na osnovu saglasnosti pre Vašeg opoziva.

  Ako se Vaši podaci obrađuju na osnovu saglasnosti ili u svrhu ugovora (potrebnog za pružanje usluge), imate pravo na prenos ličnih podataka.

  Sa kim delimo podatke?

  Vaši podaci mogu biti preneti našim pouzdanim partnerima koji obrađuju lične podatke u naše ime, uključujući provajdere IT, marketinške agencije kao i druge naše pouzdane partnere. U slučaju prenosa podataka, mi ćemo zahtevati da naši pouzdani partneri čuvaju tajnost i bezbednost podataka kao i da sprovedu odgovarajuće mere kako bi se obezbedila zaštita podataka o ličnosti. Vaši podaci mogu biti prosleđeni i drugim privrednim subjektima koji su ovlašćeni za obradu podataka na osnovu važećih zakona Republike Srbije.

 • Kolačići trećih strana

  GradPrijepolje.com su kompleksan web sajt koji za svoj rad koristi i servise drugih kompanija radi nesmetanog funkcionisanja. Servisi trećih strana takođe mogu koristiti kolačiće u tehničkoj implementaciji za pravilno funkcionisanje svojih servisa koje GradPrijepolje.com koriste a onemogućivanje kolačića može dovesti do lošeg korisničkog iskustva.

 • Merenje statistike posećenosti

  Kolačići trećih strana koriste se radi praćenja zbirne statistike posećenosti sajta GradPrijepolje.com.

  Prikupljeni podaci su anonimizirani i ni na koji način nisu individualno vezani za korisnika već se obrađuju kao grupni podaci (ukupan broj poseta, ukupan broj otvorenih strana u određenom periodu i sl.)

  Za zemlje iz EEA (European Economic Area) GradPrijepolje.com koristi sledeće servise za merenje posećenosti:

 • Korisnička podešavanja

  GradPrijepolje.com pamte pojedina korisnička podešavanja kako bi prikaz sajta prilagodili vašim potrebama. Vaša korisnička podešavanja možete pogledati ovde.

 • Email adrese

  U slučaju da ste se registrovali kao korisnik, GradPrijepolje.com u svojoj bazi poseduje vašu email adresu koja se koristi radi identifikacije korisnika prilikom logovanja.

  GradPrijepolje.com neće na svojim stranicama objavljivati email adrese svojih korisnika niti će ustupati email adrese korisnika trećim licima ni pod kojim uslovima.

  GradPrijepolje.com neće koristiti email adrese korisnika za slanje reklamnih sadržaja.

Dobrodošli nazad!

Ukoliko već imate nalog prijavite se ispod

Resetujte vasu lozinku

Molimo unesti vase korisnicko ime ili email adresu da biste resetovali lozinku.

X