Pogledajte: Severna Koreja objavila bizaran video klip o raketnom napadu na Njujork

Na zvaničnom sajtu i Jutjub kanalu vlasti Severne Koreje pojavio se bizaran video-klip u kojem se vidi grad nalik na Njujork koji gori nakon raketnog napada. Pjongjang bi ovih dana trebalo da izvede novu nukleranu probu kao odgovor na sankcije UN nametnute zbog prethodnog testoranja rakete u decembru prošle godine.

Na snimku koji je postavljen u subotu vidi se kako severnokorejski mladić sanja da se nalazi u spejs šatlu koji u orbitu nosi raketa istovetna onoj koju je Pjongjang uspešno testirao.

 

Dok šatl kruži oko Zemlje, sve uz instrumental humanitarnog hita iz osamdesetih „We Are the World“, u video klipu se smenuju zumirane države pod njim, uključujući i radosnu ujedinjenu Koreju.

 

Onda nakon te harmonije sledi potpuni kontrast, fokus prelazi na grad nad kojim se vijori američka zastava i koji se nalazi pod raketnim napadom. Neboderi tog grada, među kojima je i onaj koji izgleda kao Empajer stejt bilding, u plamenu su i razrušeni.

 

Blogeri navode da je to kompjuterska animacija iz video-igre „Call of Duty: Modern Warfare 3“.

 

– Negde u SAD crni oblaci dima su se nadvili. Čini se da je gnezdo zlobe u plamenu vatre koju je samo zapalilo – piše u titlu koji ide preko ekrana.

 

Britanski dnevnik „Dejli telegraf“ navodi da na kraju video-klipa mladić zaključuje da će njegov san sigurno postati stvarnost.

 

– Uprkos raznim pokušajima imperijalista da nas izoluju i unište… Nikada niko neće uspeti da narod u spreči u maršu prema konačnoj pobedi – kaže mladić.


VIDEO Severokorejski video o napadu na SAD:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.