Troje maloletne dece tuži "Foks": Zašto se dozvolili da uživo gledamo samoubistvo našeg oca?

Pred sudom u Feniksu u američkoj saveznoj državi Arizoni podneta je tužba u ime troje maloletne dece koja tuže TV kanal „Foks njuz čenel“ jer je u živom programu prikazali kako se njihov otac ubija pucnjem u glavu nakon što ga policija opkolila. Deca DžoDona Romera (32), uzrasta 9, 13, 15 godina, u tužbi navode da su se uznemirila nakon gledanja video klipa tragičnog događaja postavljenog na internet.

Srednjoškolac DžoDon junior i njegov dve godine mlađi brat Frenk naveli su da posle gledanja snimka nisu bili u stanju da pohađaju nastavu pošto su im se slike stalno vraćale.

 

Oni kažu da su imali probleme sa snom i uznemirujuće misli.

 

Novinari „Foks njuz čenela“ su iz helikoptera direktno izveštavali o poteri policajaca iz Feniksa za automobilom koji je ukrao DžoDon Romero.

 

Posle nekoliko milja vožnje po pustinji, vozač ukradenog automobila je napustio vozilo, potrčao putem i dotrčavši do najbližeg žbunja izvadio pištolj, uperio ga sebi u glavu i pucao.

 

Deca su snimak posle dolaska iz škole pogledala na „Jutjubu“.


VIDEO Deca tuže „Foks“ zbog prenosa samoubistva njihovog oca:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.