Ako nemate dovoljno svetla za selfi ovaj uređaj i to rešava

Ova napravica će funkcionisati pomoću dve AA baterije i veoma je malih dimenzija, a napravila ga je Džuli Vatai, fotograf iz Japana.

Svaki ljubitelj selfija zna da je dobro osvetljenje bitno isto koliko i slikanje iz pravog ugla. S obzirom na to da veliki broj mobilnih telefona nema blic na prednjoj kameri, slikanje selfija noću je gotovo nemoguće. Međutim, japanski fotograf Džuli Vatai napravila je uređaj koji će rešiti ovaj problem.

 

Gedžet pod nazivom Kira je zapravo svetlo za prednju kameru pametnih telefona u obliku kruga, a ono se vrlo lako može priključiti na telefon.

 

Ovaj uređaj će smanjiti senke tako što će prednju kameru obaviti svetlom.

Prema rečima Džuli Vatai, gedžet Kira će pomoću svetlosti stvoriti prelep efekat na koži i očima, što će omogućiti pravljenje veoma lepih selfija.

 

Uređaj će funkcionisati pomoću dve AA baterije i veoma je malih dimenzija. Džuli za sada pokušava da prikupi sredstva na sajtu Kibidango kako bi ovaj projekat isfinansirala do kraja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.