„Blic“ test: "Fudžicu lajfbuk AH552"

Kompanija Fudžicu (Fujitsu) uglavnom je poznata po stonim PC mašinama, međutim, fokus ovog proizvođača se okrenuo, što se najbolje može videti po brzom razvoju Lajfbuk (Lifebook) familije prenosivih računara. Mi smo testirali model AH552/SL.

 

Vizuelno se ne razlikuje previše od ostalih modela iz ove porodice, osim što je dosta tanji i prilično lakši. Krase ga jednostavne linije, maksimalna posvećenost u izradi svakog detalja i veoma komforna tastatura čiji tasteri imaju osrednji hod i veoma su prijatni na dodir.

 

Upravo zahvaljujući njima za ovim noutbuk računarom možete provesti sate i sate. S druge strane, trakped (Trackpad) je previše mali, ali ima solidnu osetljivost. Ugrađeni zvučnici se dobro čuju, međutim, u ovom cenovnom rangu susretali smo se i s boljim.

Zanimljivo je da ovaj lajfbuk ima odličnu bateriju, koja, ukoliko je pametno koristite može da potraje i jedan radni dan, što je veoma korisno ukoliko radite van kancelarije.
 

Povezivost je jača strana ovog noutbuka, kako žična (USB 2.0, USB 3.0, HDMI), tako i bežična (WiFi i Bluetooth adapter). Ekran (15.6 inča, 1366×768 piksela) je odličan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.