Džon Bigs gost na "TechChrunch" sastanku u Beogradu

U periodu od pet dana, od 1. do 5. jula, četiri grada u regionu će ugostiti poseban događaj organizovan od strane Netokracije – Techcrunch Meetup Balkans.

Od 01. do 03. jula Meetupovi će se održavati redom u Sofiji, Beogradu i Zagrebu, a 05. jul rezervisan je za Ljubljanu.

 

U Beogradu će se Meetup odvijati na lokaciji KC Grad, a počinje u 20:00 sati.

 

Poseban gost biće Džon Bigs, urednik Techcruncha za istočnu obalu, najvećeg startup časopisa u svetu. Time Netokracija organizuje jedinstvenu priču za sve startupove u regionu, jer je ovo jedina prilika da se pitcha Techcrunchu neposredno.

Na svakom meetupu Džon Bigs će održati predavanje i susrešće se sa najjačim predstavnicima startup scene u državi. Najbolji startup timovi koji se prijave u svakoj državi, imaće priliku da pitchuju upravo pred Džonom Bigsom.

 

Na meetupovima se očekuje otprilike 150 posetilaca, a to potvrđuje i brojka od već 100 potvrđenih dolazaka u Sofiji, 80 u Ljubljani, i 100 u Beogradu i to u samo prvih nekoliko dana od najave Techcrunch Meetup Balkansa.

– Bigsov dolazak u region ključan je, jer se time potvrđuje snažan rast tehnološkog preduzetništva u Hrvatskoj i regionu koji Netokracija prati već godinama. Oni koje neki smatraju „klincima“ stvaraju kompanije koje ruše barijere globalnog preduzetništva, a želi da ih sasluša urednik jednog od najuglednijih tehnološko-poslovnih magazina na svetu! – izjavio je Ivan Brezak Brkan, osnivač Netokracije i organizator Techcrunch Meetup Balkansa.

 


Generalni pokrovitelj ovog važnog događaja za regiju je HT grupa i hub:raum – vodeći telekom startup akcelerator u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

 

– Očekujem dinamičan i poticajan Techcrunch Meetup na kojem ćemo, siguran sam, videti puno zanimljivih inovatora i startupova iz Hrvatske. Uz sve dosadašnje aktivnosti kojima je HT grupa poticala inovativnost i startupe, uključujući Iskon, Startup program i nekoliko inovatorskih natjecanja poput Budi KreTivan i AppStart, na Techcrunch Meetup-u u Zagrebu ćemo predstaviti značajnu novost na ovom području koja će verujem biti veoma zanimljiva svim mladim preduzetnicima s područja telekomunikacija i ICT-a u regiji – Izjavio je Goran Krajnović, direktor Odeljenja za razvoj proizvoda za privatne korisnike u Hrvatskom Telekomu.

BlackBerry je službeni smartphone Meetup-a, a kao službeni domen nastupa itekako dobro nam poznat .Me!.

 

– Kao ponosni sponzor TechCrunch Disrupta imali smo zadovoljstvo da budemo svedok nekim od najinovativnijih startup nadmetanjima na pozornici. Startupi su ti koji podupiru kreativno korišćenje domena te razumeju kako se istaknuti nad konkurencijom. Oduševljeni smo da TC dolazi na Balkan i verujemo da ti neformalni, ali neprocenjivi susreti su baš ono što regionalna startup scena treba kako bi našla taj poslednji komad inspiracije i dovela do uspeha – Izjavio je Predrag Lesić, direktor .ME-a.

Techcrunch je najveći svetski startup časopis s tradicijom lansiranja novih priča i kvalitetom pokrivanja priča tehnološkog sveta širom planete. Techcrunch Meetup Balkans organizuje Netokracija, najjači i najpoznatiji IT portal u regiji, kojeg je sam Džon Bigs nazvao „Techcrunch Balkana“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.